skip to Main Content

Visuel Investor hjælper startups med at skabe stærke visuelle identiteter  

INVESTERING

Designer og indehaver i Manometer Dorte Riis er mange gange i løbet af sin karriere blevet kontaktet af håbefulde iværksættere med et ønske om en skarp visuel identitet til deres nyopstartede virksomhed eller videreudvikling af denne. Men mange har ikke den nødvendige kapital, der skal til.

Kreativitet er en proces, og et problem eller en begrænsning genererer og udvikler ofte nye løsninger og idéer. Netop dét bragte idéen om at investere i noget meningsfuldt med sin tid og faglighed til live.

Med forretningsmodellen Visuel Investor investerer Dorte Riis sin digitale, kreative viden og grafiske faglighed i bytte for et partnerskab eller andel i iværksætterens virksomhed.

En solid markedsføringsstrategi er nødvendig for enhver virksomhed. Hvad enten det er nyopstartede virksomheder eller etablerede virksomheder, som ønsker at opskalere eller videreudvikle eksisterende koncepter. Det kan også være virksomheder, som har idéer til et nyt forretningskoncept. Her kan Dorte bidrage med sit netværk og sin erfaring som selvstændig erhvervsdrivende gennem 30 år og agere virksomhedsrådgiver og mentor for virksomheden samt hjælpe med forretningsudvikling.

Præmissen er, at arbejdet skal være drevet af energi, motivation og passion. Visuel Investor sætter derfor en stor ære i at støtte den gode sag og være med til at skabe værdi gennem positiv forandring.

DESIGN
VISUEL IDENTITET
WEBUDVIKLING
SYNLIGHED PÅ NETTET
SEO
BRANDPLATFORM
FORRETNINGSUDVIKLING
SPARRING

Visuel Investor – Dorte Riis Hensen

”Det er mit mangeårige arbejde med visuel kultur og et oprigtigt ønske om at hjælpe andre ildsjæle med deres spirende iværksætterdrømme, der har været startskuddet til forretningskonceptet Visuel Investor. Med Visuel Investor ønsker jeg at forene investering med min faglighed og personlige passion for skabe meningsfuld visuel kommunikation.”

Dorte Riis Hensen, Visuel Investor og designer i Manometer

VISUEL INVESTERING

Den forretningsmodel har Center for Regenerativ Ledelse, som hjælper ledere og organisationer med at blive mere bæredygtige og regenerative, fået glæde af.

Dorte Riis Hensen er partner og visuel investor i Center for Regenerativ Ledelse og har stået for den kreative del af virksomhedens visuelle udtryk, herunder sparring, identitet, website, grafisk SoMe-materiale m.m.

Center for Regenerativ Ledelse

OM SAMARBEJDET MED VISUEL INVESTOR SIGER FOUNDER OG PARTNER, TINA GLIESE:

Da Manometer trådte ind som partner i Center for Regenerativ Ledelse, blev der for alvor sat skub i forretningen. Dortes særlige evne til lynhurtigt at ’tune ind’ på mig og centret gjorde, at udviklingen af en ny stærk identitet gik som en leg. Samtidig har Dorte givet uvurderlig sparring ift. kommunikation og forretningsudvikling. Jeg kan med hånden på hjertet sige, at Center for Regenerativ Ledelse ikke havde været hvor det er i dag, hvis ikke det havde været for Dorte og Manometer.

Tina Gliese, founder og partner i Center for Regenerativ Ledelse

Back To Top